526 views 0 comments

E3 2010: Συνέντευξη Τύπου της EA

by on June 15, 2010
 

Όλα όσα μας έδειξε ο αμερικανικός κολοσσός

EA PC 8 E3 2010: Συνέντευξη Τύπου της EA

Λίγο απ’ όλα είχε η φετινή συνέντευξη Τύπου της Electronic Arts, με τον αμερικανικό κολοσσό να επιλέγει τη λεπτομερή οδό, με τη παρουσίαση δέκα στον αριθμό επερχόμενων τίτλων, επτά εκ των οποίων γνωρίζαμε ήδη την ύπαρξη τους, δύο που υποψιαζόμασταν εδώ και καιρό, κι ενός που ανακαλύψαμε μόλις χθες. Το έναυσμα δόθηκε με την αποκάλυψη του νέου μέλους της οικογένειας των Need For Speed, και πιο συγκεκριμένα τη θρυλική επιστροφή του Hot Pursuit, που τόσο αγαπήθηκε από όλους μας. Αυτή τη φορά πίσω από το εγχείρημα κρύβεται η πασίγνωστη από τα θρυλικά Burnout, Criterion Games, που ενώ εδώ και πολλούς μήνες γνωρίζαμε ότι εργάζεται πάνω σε ένα βαρύγδουπο Need For Speed, καμία υπόνοια δεν υπήρξε για μία πιθανή αναγέννηση του Hot Pursuit.

Η αρχή έγινε με ένα άριστης ποιότητας CGI trailer, που κατάφερε να μεταδώσει επιτυχώς το ύφος του παιχνιδιού. Το κερασάκι στη τούρτα όμως ήρθαν να βάλουν δύο στελέχη της Criterion, προβαίνοντας σε live παρουσίαση ενός δείγματος gameplay. Πληροφορηθήκαμε για το Autolog, ένα νέο feature, του οποίου ο σκοπός είναι να παρέχει ακατάπαυστα στον παίκτη μία ροή πληροφοριών, σχετικά με τις δραστηριότητες των φίλων του στο παιχνίδι, όπως προκλήσεις, καλύτερους χρόνους, όλα σε μία προσπάθεια να αυξηθεί ο υγιής ανταγωνισμός μεταξύ φίλων. Η επιστροφή στις ρίζες δεν άργησε να φανεί όταν οι δύο προχώρησαν σε έναν αγώνα… πόρτα με πόρτα, φέρνοντας όλες τις ευχάριστες αναμνήσεις του παρελθόντος στο μυαλό. Υπομονή μέχρι τις 16 του Νοέμβρη, όπου και ο τίτλος θα βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων.

EA PC 6 E3 2010: Συνέντευξη Τύπου της EA

Εν συνεχεία, τα αίματα άναψαν για τα καλά, με τον “δικό” μας Steve Papoutsis να εισέρχεται στη σκηνή, φέρνοντας μαζί του κι ένα συναρπαστικό gameplay demo του Dead Space 2. Το κοινό σώπασε, και ο τρόμος άρχισε. Τόπος διεξαγωγής ο ναός της Unitology στο Sprawl, τη νέα πόλη που θα λαμβάνουν χώρο τα γεγονότα του παιχνιδιού. Κλείνοντας, επιτέλους μάθαμε και την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου της Visceral Games. Δυστυχώς, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι και τις αρχές του νέου έτους, και πιο συγκεκριμένα την 25η Ιανουαρίου του 2011. Περισσότερα στην αυριανή συνέντευξη Τύπου της Sony, όπως δήλωσε ο Papoutsis κατά την έξοδο του.

Παραμένοντας στο “hardcore” στρατόπεδο της ΕΑ, ο Sean Decker ανέλαβε τα ηνία, δίνοντας μας δεκάδες νέες πληροφορίες για το αντίπαλο δέος του Call of Duty: Modern Warfare 2, Medal of Honor. Ενώ στο πίσω μέρος της σκηνής 24 παίκτες έπαιζαν live τη Beta έκδοση του τίτλου, πληροφορηθήκαμε πως σε μόλις πέντε ημέρες, θα μας δοθεί η ευκαιρία να λάβουμε μέρος στη Public Beta του τίτλου. Ενώ λοιπόν δεν θα δούμε τη τελική έκδοση μέχρι και τις 12 Οκτωβρίου, οι κάτοχοι PC, Xbox 360 και PlayStation 3, θα μπορέσουν να δουν από πρώτο χέρι τι έχει ετοιμάσει η EA Los Angeles, πάντα σε συνεργασία με τη σουηδική DICE, που έχει αναλάβει την ανάπτυξη του Multiplayer τμήματος.

EA PC 4 E3 2010: Συνέντευξη Τύπου της EA

Ως πάσα ανάμεσα στο Medal of Honor και το Battlefield Bad Company 2, λειτούργησε η παρουσίαση της νέας υπηρεσίας της EA, που ακούει στο όνομα GunClub. Πρόωρη πρόσβαση σε Beta εκδόσεις, Demos, ξεκλειδώματα όπλων και έλεγχος των στατιστικών για όλους τους πολεμικούς τίτλους της εταιρείας, για ένα community που από το Bad Company 2 μόνο, αριθμεί πέντε εκατομμύρια μέλη. Και μιλώντας για το Battlefield, το νέο Expansion πακέτο του Bad Company 2 αποτελεί πλέον γεγονός. Ο λόγος για το Vietnam Expansion Pack, που θα φέρει αέρα από το παρελθόν, αυτόν το χειμώνα.

EA PC 1 E3 2010: Συνέντευξη Τύπου της EA

Τα σκήπτρα δόθηκαν στο αφεντικό της EA Sports, Peter Moore, που μας παρουσίασε ένα νέο franchise, το EA Sports MMA. Ακόμα μία νέα υπηρεσία, το EA Live Broadcast άφησε καλές εντυπώσεις, ενώ μάθαμε και το πότε θα μας επισκεφθεί ο τίτλος πάλης που βρίσκεται εδώ και χρόνια σε ανάπτυξη. Στις 19 Οκτωβρίου τα rings θα πάρουν φωτιά, με σλόγκαν το “Now it’s a Fight”. Εν συνεχεία σειρά είχε το EA Sports Active 2, που παρεμπιπτόντως, αυτή τη φορά σπάει το φράγμα της αποκλειστικότητας, αφού θα είναι διαθέσιμο και για τρία συστήματα οικιακής διασκέδασης, αξιοποιώντας τόσο την ήδη γνωστή τεχνολογία του Wii, όσο και τα Kinect και PlayStation Move των Microsoft και Sony αντιστοίχως. Νέα αθλήματα και ασκήσεις, συνεχής παρακολούθηση των καρδιακών παλμών μας και απίστευτη ακρίβεια στην αναγνώριση κινήσεων, ειδικά στη Kinect έκδοση.

Το αθλητικό πανηγύρι συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, στη λεπτομερή παρουσίαση του Madden NFL 11, με τον θρύλο του NFL Joe Montana, να κάνει μία guest εμφάνιση. Το σκεπτικό περιστρέφεται γύρω από την απλότητα, την αυξημένη ταχύτητα, χωρίς το βάθος και την αληθοφάνεια να μένουν παραμελημένα. Έχοντας πλέον περάσει και τα μέσα της συνέντευξης, περνάμε στα του The Sims 3, που όπως γνωρίζαμε ήδη αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις κονσόλες, αυτό το φθινόπωρο. Επαναστατική διαφορά μία νέα προσθήκη, το Play With Life, που εμμέσως πλην σαφώς εισάγει την ελεύθερη βούληση στο μυαλό των Sims. Το πως θα λειτουργήσει και τι νέο θα προσφέρει, μένει να το ανακαλύψουμε.

EA PC 3 E3 2010: Συνέντευξη Τύπου της EA

Μπαίνοντας στα χωράφια των EA Partners, προς ευχαρίστηση πολλών σειρά είχε το Crysis 2, με ένα gameplayόλοι οι όροι » Gameplay Με τον όρο gameplay αναφερόμαστε στη συνολική εμπειρία που εισπράττει ο παίκτης, κατά την αλληλεπίδραση του με ένα βιντεοπαιχνίδι. Με πολύ απλά λόγ… περισσότερα » demo, γεμάτο δράση, καταστροφή και αδρεναλίνη. Εκπληκτικός οπτικός τομέας με ιδιαίτερη έμφαση στη ρεαλιστική καταστροφή και τους real-time φωτισμούς, και πλήρη υποστήριξη στερεοσκοπικού 3D, με το κοινό να φοράει το ζευγάρι γυαλιών που του είχε δοθεί, και να απολαμβάνει ένα trailer στη γιγαντοοθόνη -ενημερωτικά, ο τίτλος έτρεχε σε ένα Xbox 360.

Πλησιάζοντας στο τέλος, περνάμε στη συν-δημιουργία των Epic Games και People Can Fly, ο Cliff Bleszinski επέστρεψε για δεύτερη φορά σήμερα στη σκηνή του LA Convetion Center, για να παρουσιάσει με τη βοήθεια δύο… υποτακτικών, το gameplayόλοι οι όροι » Gameplay Με τον όρο gameplay αναφερόμαστε στη συνολική εμπειρία που εισπράττει ο παίκτης, κατά την αλληλεπίδραση του με ένα βιντεοπαιχνίδι. Με πολύ απλά λόγ… περισσότερα » demo του BulletStorm. Εντυπωσιακός τεχνολογικός τομέας, gameplayόλοι οι όροι » Gameplay Με τον όρο gameplay αναφερόμαστε στη συνολική εμπειρία που εισπράττει ο παίκτης, κατά την αλληλεπίδραση του με ένα βιντεοπαιχνίδι. Με πολύ απλά λόγ… περισσότερα » που εστιάζει στην άμυαλη, γεμάτη αίμα διασκέδαση, όλα πασπαλισμένα με το χαρακτηριστικό ύφος της Πολωνικής δημιουργού του Painkiller. Περισσότερα στις 22 Φεβρουαρίου του 2011, ημέρα κυκλοφορίας του BulletStorm.

EA PC 5 E3 2010: Συνέντευξη Τύπου της EA

Έχοντας λοιπόν περάσει τη μία ώρα, το τέλος σήμανε ένα -προς έκπληξη μας- ιδιαίτερα ευμεγεθες CGΙ trailer του Star Wars: The Old Republic, του πολυαναμενόμενου MMO τίτλου της BioWare. Το trailer προβάλλει τον απεγνωσμένο αγώνα του Republic για ελευθερία, στην άνιση μάχη ενάντια στην Αυτοκρατορία. Κάπως έτσι έληξε η φετινή παρουσίαση της ΕΑ, με τον Πρόεδρο John Riccitiello να παροτρύνει τους παρόντες να επισκεφτούν το περίπτερο της BioWare για μία gameplayόλοι οι όροι » Gameplay Με τον όρο gameplay αναφερόμαστε στη συνολική εμπειρία που εισπράττει ο παίκτης, κατά την αλληλεπίδραση του με ένα βιντεοπαιχνίδι. Με πολύ απλά λόγ… περισσότερα » ματιά σε αυτό το πολλά υποσχόμενο MMO.

Πηγή: www.gameover.gr

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

You must log in to post a comment